این میوه های خشک همچنین فشار به این ترتیب سعی می کنیم ابتدا از میوه های سالم ، تازه و بدون لکه استفاده کنیم تا نوع خشک طعم مطبوعی داشته باشد. خون را کاهش می دهند و خطر حمله قلبی و سکته را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. پتاسیم آب مورد نیاز سلول ها را تأمین می کند این مواد مایعات را که برای سلول های بدن مهم و حیاتی هستند متعادل می کنند. اگر می خواهید در مورد ویژگی های گلابی بیشتر بدانید ، پیشنهاد می کنیم مقاله جامع در مورد ویژگی های مبارزه با چمنزار خشک را مطالعه کنید.
چگونه گوش ها را خشک کنیم
اگر می خواهید با خشک شدن گلابی آشنایی کامل داشته باشید ، توصیه می کنیم درختان گلابی خشک را مطالعه کنید.
روش اول: خشک کردن آفتاب
سپس پاها را مانند شستشو شسته و در یک کاسه قرار دهید تا آب اضافی برداشته شود.
پاریس را به برش یا برش برش دهید (مارماهی میوه ای اختیاری است).
تکه های آبکشی میوه را در ظرف مناسبی مانند سینی بچینید تا در معرض نور خورشید قرار گیرد و لانه را با یک پارچه خالص بپوشانید.
ویژگی های سیب خشک و درختان خشک آن
روش دوم: فر را خشک کنید
خشک کردن فر یکی از ساده ترین راه هایی است که می توانیم به راحتی این کار را انجام دهیم.
ابتدا میوه های گوساله را به قطعات نازک 3-5 میلی متری برش دهید.
سپس کف فر را با ورق های آلومینیومی آلومینیوم می کنیم و ورقه های گلابی را با فاصله در داخل سینی قرار می دهیم.
فر را روی دمای پایین یعنی 50 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و فر را در فر قرار دهید و اجازه دهید فر هر نیم ساعت نیم ساعت تغییر کند. میوه شفق قطبی نازک و کشسان است ، آنها آماده خارج شدن از فر هستند.
روش سوم: درختان را با خشک کن خشک کنید
برای این کار ابتدا برش های گلابی را در فاصله مناسب روی راننده قرار دهید.
سپس دمای تجهیزات را روی 57 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و صبر کنید تا میوه کاملاً خشک شود.
ما در طول خشک شدن میوه را به طور مرتب خشک می کنیم.
1 تا 2 روز طول نمی کشد تا میوه در خشک کن کاملاً خشک شود.
نحوه خشک کردن میوه "به" + ویژگی های "به" برای سلامتی
طرز تهیه چای گلابی
برای تهیه نوشیدنی ، ابتدا جنگ گلخانه را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس قابلمه را روی آتش بگذارید و صبر کنید تا داغ شود و تکه های پاریس را به آن اضافه کنید و بلافاصله ماهی را با قاشق چوبی برگردانید تا برش ها نسوزند. ما آن را نگه می داریم تا برش ها .RD One باشد.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خلال ها خنک شوند. سپس یک تکه میوه می گذاریم تا چای با چنین آبی آماده شود. برای افزایش عطر چای ، می توانیم کمی دارچین ، هل یا گلاب به آن اضافه کنیم. اگر نوشیدنی شیرین نیست ، کمی yi به آن اضافه کنید.
نحوه ذخیره سازی ارس خشک
پس از خشک شدن ، گلابی را می توان در ظروف پلاستیکی ، کیسه های فریزر یا بسته های خلاء ذخیره کرد.
عامل خشک شدن عامل مهمی در ماندگاری ars خشک است. آنها را می توان در دمای نزدیک به صفر تا 3 سال و در دمای اتاق حدود یک سال نگهداری کرد. همچنین ، آنها را در معرض نور خورشید یا گرما قرار ندهید ، زیرا به زودی خراب می شوند.
مراقب باشید اگر گلابی ها را خشک کرده اید خیلی زود بسته بندی نکنید زیرا باعث عرق و سپس شیطنت می شود.
مشاهده پست مشابه : مانتو سایز بزرگ بدون آستین چهارخانه مدل 28003